En chaffis vardag

Att vara lastbilschaffis har väl aldrig varit särskilt glamoröst men går vi 15 år tillbaka i tiden så var det betydligt mindre stress. Idag ”klockas” vi dagligen, vi får inte köra på vägarna alla tider på dygnet och vi kan inte heller köra snabbare då motorn är strypt. Våra möjligheter att köra in tid är i pricip obefintlig. Jag säger inte att detta är enbart negativt men det begränsar en i sitt dagliga arbete. Jag är inte särskilt aktiv på sociala medier då jag tycker det är bluff och båg. Man visar ju bara upp det som är positivt, livet pekar inte alltid uppåt, det går käpprätt nedåt också emellanåt men varför ska man skylta med det? Varför inte säger jag, det ger en mer nyanserad bild. I min blogg här kommer ni att få följa mig genom livets alla sekvenser. Nedan kan ni se en skildring från Norge. En fin film som skildrar vår vardag väldigt bra tycker jag och som även går tillbaka i tiden och visar historiken kring vårt yrke.